Tips på var du kan hitta alla snygga designgrejer

Tips på var du kan hitta alla snygga designgrejer

Du surfar på internet, ser på bilder, besöker vänners hem, läser inredningsmagasin, kollar efter din drömbostad utomlands på https://www.mowido.se/ och ser på hemma-hos-program på tv. Och överallt ser du detaljer och dekorationer som uppenbarar sig en efter en. Helst av allt skulle man vilja hoppa in i bilden man ser på och direkt på plats köpa alla dessa snygga grejer. Dock är det ju inte riktigt så det fungerar tyvärr. För att du ändå ska hunna hitta alla dessa snygga ting har vi listat några shoppingställen där de flesta av de senaste designade prylarna faktiskt finns.

Rum21 har allt man önskar sig och lite till

Har du missat Rum21? Detta är butiken som man helst av allt skulle vilja flytta in i och stanna i för resten av livet. Här är man garanterad att varje enskild vara som säljs är precis det som är trendigt för tillfället. Här finns designade prylar, möbler och detaljer från golv till tak. Butiken finns i såväl Göteborg som i Stockholm och självklart finns den även att handla i online. Men en rekommendation är att faktiskt besöka butiken om man väl är på plats i någon av de stora städerna där den finns. Själva besöket i sig är en upplevelse och om inte annat så kan man inhämta massor av inspiration.

Granit finns som butik och online

Det finns en butik som heter Granit. Det som finns i denna butik brukar även synas i designade hem och i inredningen på bilder i inredningsmagasin. Butiken i sig är inte speciellt dyr, allt är förstås relativt men om man jämför med andra kända varumärken, och just därför kan det vara värt ett besök här. Butiken har en lite råare design på sina produkter, de är ofta av naturliga material och ska gärna smälta in i sin omgivning. Här kan du finna allt från krukor till glödlampor på line, plastblommor och unikt designade salt- och pepparkar. Butiken verkar ha ett fokus på miljö och återvinning, vilket det även går att läsa några rader om på deras hemsida. På hemsidan kan man också se i vilka städer butiken finns att besöka samt dess öppettider.

När du är i Göteborg måste du besöka RoyalDesign

På ett hört på en av shoppinggatorna i Göteborg finns denna inredningsbutik som har allt inom hem och design. Här kan du onekligen hitta alla de där prylarna du drömt om och sett i media. Butiken är stor och består av två våningar. Det finns allt från tavlor och handdukar till kastruller och kaffebryggare. Servicen är hög och personalen verkar vara riktiga inredningsnördar som har stenkoll på exakt alla märken och produkter som finns och som inte finns.

backyard